All posts by Mette Bohart

Buekonkurrence 2017

Tirsdag d. 1/8 – fredag 4/8-2017 – KØB BILLET HER

Selve buekonkurrencen forløber over disse fire dage. Mandag d. 1/8-2017 er der indskrivning af skytter og testskydninger på banen.

Tirsdag og onsdag klokken 14:00 individuel bue konkurrence, Tirsdag eftermiddag afbrydes konkurrencen klokken 15:30-16:00 af bueryttershowet og genoptages klokken 16:00.

Torsdag og fredag klokken 14:00 bue konkurrence for hold

 

SommerSummarum uge 29 17.juli-21.juli 2017

Mandag – fredag klokke 8:00 – 10:00 Gratis adgang

Hvis publikum efterfølgende ønsker at blive til Ulvsborgs eget Riddertids arrangement betales entré. Dette kan med fordel gøres om morgenen ved ankomst til Ulvsborg.

SommerSummarum holdet har i år valgt at sende en uges live morgen tv fra de skønne rammer omkring Ulvsborg Historisk Værksted. Vi glæder os til at byde dem velkommen og se hvad de har fundet på af sjov og ballade. Kom og vær med til at skabe nogle festlige kulisser omring optagelserne hver morgen.

V glæder os til at se jer.

 

 

Riddertids festival 2017 17.juli-23.juli 2017

SommerSumarum sender live hver morgen fra Ulvsborg(man-fre)

I uge 29 er der igen Ridderturnering på Ulvsborg. Hele ugen op til har borgens beboere og de tilrejsende gæster travlt med at gøre klar til weekendens festligheder.  Der er masser at se på efterhånden som boderne skyder op på pladsen og ridderne ankommer. Heldigvis er der mulighed for at købe en uge billet så man kan komme forbi lige så mange gange man har lyst i løbet af ugen. Tryk på billederne herunder og læs nærmere om de forskellige aktiviteter vi har på programmet.

 

Middelalder gourmet 11.juli -15.juli 2017

I uge 28 har vi fokus på mad i middelalderen. Vi slagter, laver pølser, koger, steger og smager på mad fra middelalderen. Som noget helt særligt vil Ulvsborg være åben om aftenen for dem der har lyst til at deltage i vores højbords arrangement. Klik på billederne herunder og læs nærmere om de forskellige aktiviteter vi har på programmet.

 

 

 

 

 Skoletjeneste 2017

Skoletjenesten på Ulvsborg tilbyder flere forskellige undervisningsforløb. Fra et besøg på nogle timer, med eller uden instruktør, til Lejrskole i Middelalderen.

Alle undervisningsforløb for folkeskoleelever understøtter Fælles Mål i et eller flere fag, og flere kommer omkring punktet “Absalon” i folkeskolens Historiekanon.

LINK: Læs mere om vores tilbud her i vores Skoletjenestefolder

Besøg og undervisning for elever på ungdomsuddannelserne kan tilpasses jeres behov, og kan foregår med og uden instruktør.

Vi er i øjeblikket igang med et samarbejde med Museum Vestsjælland, om et fælles Skoletjenesteprogram på Ulvsborg.
Indtil det er færdigt, fortsætter vi Skoletjenesten som hidtil, med skræddersyede undervisningsforløb til alle klassetrin.

Skriv til Skoletjenesten@Ulvsborg.dk med dine ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud til jer.

Den 16. – 20. oktober 2017 Smag på Middelalderen Efterårsferien

16.-20. oktober 2017 – KØB BILLET HER

Åbningstider:
Hver dag fra 10.00 – 17.00
Indgang:
Dagspris Kr. 95,- Partoutkort til hele efterårsferien kr. 145,-
Børn under under 3 år har gratis adgang.

Efterårsferien står i madens tegn. Vi slagter, bager, og smager på middelalderens mad der bar præg af spændende krydderier langvejs fra og som vi i dag mest forbinder med julen.

Det vil desuden også være muligt at give håndværkerne en hånd med bygningen af vores nye håndværkerhus, slendre eller slynge et bånd med borgens dygtige vævekoner eller få en rundvisning i Salshuset og tårnet. For børnene vil det være muligt at deltage i væbnertræning.

Programmet til efterårsferien er under udarbejdelse og vi vil løbende opdatere det her.

 

Den 11. – 15. juli 2017 Middelaldergourmet

11.-15. juli 2017 – KØB BILLET HER

Åbningstider:
Hver dag fra 10.00 – 17.00
Indgang:
Dagspris: kr. 95,-. Partoutkort til hele eventet kr. 145,-
Børn under 3 år har gratis adgang.

I Ulvsborgs første åbnings uge sætter vi fokus på middelalderens mad.

Vi inviterer vores gæster til at være med til at slagte, ryge fisk, stoppe deres egen pølse, besøge vores bigård og smage på Middelalderens mange krydderier.

Det vil desuden også være muligt at give håndværkerne en hånd med bygningen af vores nye håndværkerhus, slendre eller slynge et bånd med borgens dygtige vævekoner eller få en rundvisning i Salshuset og tårnet. For børnene vil det være muligt at deltage i væbnertræning.

Siden her opdateres efterhånden som programmet bliver mere udførligt.

 

 

Den 24. – 29. juli 2017 Ridderens dyr

Mandag d. 24/7 – lørdag 29/7. 2017 – KØB BILLET HER

Det er igen blevet hverdag på borgen efter sidste uges ridderturnering. Det betyder dog ikke at borgen ligger stille hen. den summer stadig af spændende aktiviteter og nye besøgende.

Tryk på billederne herunderfor at se programmet og læse nærmere om de forskellige aktiviteter.


 

 

Den 17. – 23.Juli 2017 Riddertid

17.-23. juli 2017 – KØB BILLET HER

Åbningstider:
Hver dag fra 10.00 – 17.00
Indgang:
Dagspris: kr. 95,- Partoutkort til hele eventet kr. 145,-
Børn under 3 år har gratis adgang.

Endnu engang slår Ulvsborg dørene op for en stemningsmættet ridderfestival!

Tag med på en rejse tilbage til fortiden. Oplev ridderturnering og rovfugleshow og hør med når skjaldene fortæller sagn og historier fra gamle dage. Prøv selv kræfter med middelalderens håndværk, håndarbejde og krigskunst.

Besøg markedspladen med mange forskellige boder med middelalderhåndværk, mad og drikke.

Det vil desuden også være muligt at give håndværkerne en hånd med bygningen af vores nye håndværkerhus, slendre eller slynge et bånd med borgens dygtige vævekoner eller få en rundvisning i Salshuset og tårnet.

Programmet vil blive opdateret løbende.

Bueskydning, kamptræning, ponyridning, rundture i Ulvsborgen og i Skoven, og meget, meget mere…

31. juli – 5. August 2017 BueFestival

31. juli – 5. august 2017  –  KØB BILLET HER

Ulvsborg slår porten op for årets bue skydnings konkurrence. Vi har inviteret skytter fra fjern og nær og glæder os til at introducere den internationale og tilbagevendende begivenhed indenfor historisk bueskydning.

Tryk på billederne herunderfor at se programmet og læse nærmere om de forskellige aktiviteter.