Den 24. – 29. juli 2017 Ridderens dyr

24.-29. juli 2017 – KØB BILLET HER

Åbningstider:
Hver dag fra 10.00 – 17.00
Indgang:
Dagspris Kr. 95,- Partoutkort til hele eventet kr. 145,-
Børn under 3 år har gratis adgang.

Vi glæder os til at sætte fokus på de dyr som i dag mest anses som kæledyr men som tilbage i middelalderen havde en reel funktion som arbejdsdyr. Ulvsborg vil ud over sine egne dyr, få besøg af falke, hunde og heste.

Som noget helt nyt i år, vil der være falkonerskole for de børn der har lyst til at komme helt tæt på falkonerens smukke fugle.

Det vil desuden også være muligt at give håndværkerne en hånd med bygningen af vores nye håndværkerhus, slendre eller slynge et bånd med borgens dygtige vævekoner eller få en rundvisning i Salshuset og tårnet. For børnene vi det være muligt at deltage i væbnerskolens træning.

Et mere udførligt program til Ridderens dyr er under udarbejdelse og vi vil løbende opdatere det her.